3-dimensional osteochondral tissue engineering

A. L. Rivera, B. Mulcahy, C. L. Chou, T. Sakai, A. I. Caplan, J. F. Welter, H. Baskaran

研究成果: 書籍/レポート タイプへの寄稿会議への寄与

本文言語英語
ホスト出版物のタイトルFood, Pharmaceutical and Bioengineering Division 2013 - Core Programming Area at the 2013 AIChE Annual Meeting
ホスト出版物のサブタイトルGlobal Challenges for Engineering a Sustainable Future
出版社AIChE
ページ81-82
ページ数2
ISBN(電子版)9781634390415
出版ステータス出版済み - 2013
外部発表はい
イベントFood, Pharmaceutical and Bioengineering Division 2013 - Core Programming Area at the 2013 AIChE Annual Meeting: Global Challenges for Engineering a Sustainable Future - San Francisco, 米国
継続期間: 03-11-201308-11-2013

出版物シリーズ

名前Food, Pharmaceutical and Bioengineering Division 2013 - Core Programming Area at the 2013 AIChE Annual Meeting: Global Challenges for Engineering a Sustainable Future

会議

会議Food, Pharmaceutical and Bioengineering Division 2013 - Core Programming Area at the 2013 AIChE Annual Meeting: Global Challenges for Engineering a Sustainable Future
国/地域米国
CitySan Francisco
Period03-11-1308-11-13

All Science Journal Classification (ASJC) codes

  • 食品科学
  • 化学工学(全般)
  • 工学(全般)

引用スタイル