Beneficial effects of betaine on water-immersion restraint stress-induced memory impairment in mice

Masayuki Hiramatsu, Yukari Takahashi, Anna Amano, Kiwamu Kido, Takuya Matsukura, Toru Yamanashi, Yusuke Kakehi, Toshitaka Nabeshima, Masaya Miwa

研究成果: Chapter

1 被引用数 (Scopus)
本文言語English
ホスト出版物のタイトルBetaine
ホスト出版物のサブタイトルChemistry, Analysis, Function and Effects
編集者Victor R. Preedy
出版社Royal Society of Chemistry
ページ222-244
ページ数23
7
ISBN(電子版)9781849738866, 9781849738880, 9781849738903, 9781849738910
DOI
出版ステータスPublished - 2015

出版物シリーズ

名前Food and Nutritional Components in Focus
番号7
2015-January
ISSN(印刷版)2045-1695
ISSN(電子版)2045-1709

All Science Journal Classification (ASJC) codes

  • 分析化学
  • 食品科学

引用スタイル